Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

INCM012 WIEN


26/10-2/11 διοργανώθηκε στην Βιέννη, το INCM012 WIEN η ετήσια ενδιάμεση συνάντηση των National Contacts κάθε χώρας. Σε αυτήν αποφασίστηκε μεταξύ άλλων θεμάτων το που θα διοργανωθεί το INCM013 και το EASA014.
Μετά από ατέλειωτες συζητήσεις αποφασίστηκε ομόφωνα:
Το INCM013 να διοργανωθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας [με μια πρόταση η οποία θέλει να διοργανώσει παράλληλα πολλά SESAM στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, με στόχο να επαναπροσδιοριστεί ο χαρακτήρας του INCM]
Και το EASA014 να διοργανωθεί στο Veliko Tarnovo της γειτονικής Βουλγαρίας με θέμα ‘Συμβίωση’
Ακόμα αποφασίστηκε η στενότερη συνεργασία μεταξύ NC και εκάστοτε διοργανωτών, έγιναν αλλαγές στα participation fees κάθε χώρας [χωρίς να επηρεαστεί η Ελλάδα].
Όσον αφορά το INCM012 το θέμα του ήταν ‘Night’ με πολλές δραστηριότητες έξω την νύχτα [και ελάχιστο ύπνο]. Προβολές ταινιών, κλάμπ, μπαρ, Halloween Party, διαλέξεις, workshop.
Επιπλέον όπως μας ενημέρωσαν οι σλοβένοι πιθανότατα το tutors pack [για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με workshop] θα βγεί το δεκέμβρη ενώ το helpers και participants pack Ιανουάριο ή Φεβρουάριο.Ταυτόχρονα, διοργανώνεται και ένας διαγωνισμός για τον σχεδιασμό και την κατασκευή κατά τη διάρκεια του ΕΑΣΑ, ενός pavillion. Όποιος θέλει να δεί τα σχέδια του να γίνονται πραγματικότητα, να έχει τα μάτια του ανοιχτά για την ανακοίνωση .
Stay tuned
Οι κρυωμένοι και ξενυχτισμένοι nc σας,
Από τη Βίεννη με αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου