Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

participation fee and more info.

Χαιρεται!
τα νεα της ημέρας από τους αγαπημένους σας nc's!

Σημερα είναι η τελευταία μέρα των αιτήσεων για το EASA010. Ηδη εχουμε λαβει αρκετές αιτήσεις συνοδευόμενες από ενδιαφερουσες εκθέσεις. Κυμαινονται από λογοτεχνικα ξεσπασματα μέχρι συντομες παρατηρησεις του συμπαντος. Πολυσχιδής η ενδιαφερόμενη ομάδα!

Αρκετά θετικό είναι οτι μέχρι στιγμής εχουν ενδιαφερθεί νεότερα παιδιά για το easa. Keep up the good work!

Ενα info της τελευταιας στιγμης: αρκετοί ειχαν πρόβλημα με την αιτηση συμμετοχής. Επισημως προτεινουμε (δουλευει!) να χρησιμοποιήσετε photoshop για να ανοιξετε την αιτηση και να την επεξεργαστειτε! Αποθηκεύστε τη σε μορφή pdf μετά. Ως εικόνα δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα με το attach.  Αυτό για όσους δεν εχουν στειλει ακόμη.

Τελος, το πιο σημαντικό νεο!

Το κόστος συμμετοχής ορίστηκε επίσημα στα 216 ευρώ!

Θυμιζω τα εξής:

ΔΕΝ χρειάζεται σε αυτη τη φάση ακόμη να στέλνετε λεφτα απο δω κι απο κει. Όταν έρθει η ωρα, οι ενδιαφερόμενοι (δηλαδή οσοι θα πανε στο easa010) θα ενημερωθούν και θα υπαρξει λογαριασμός, ή προσωπική συνάντηση για να διευθετήσουμε το θέμα. Παντως αυτό θα γινει αφού οριστούν όλοι οι συμμετέχοντες ωστε να στείλουμε μια φορα τα χρήματα και το εμβασμα να ειναι μιρκοτερο ανα ατομο.

Το κοστος συμμετοχης περιλαμβάνει, διαμονή, φαγητό και συμμετοχη στο event. Μην φανταστειτε οτι περαν αυτού θα χρειαστείτε εξωπραγματικα ποσα για τη διαβίωση σας. Ελαχιστα.

Και καποιες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις σχετικά με το πως ορίζεται το κόστος συμμετοχής θα βρείτε στα f.a.q. (frequently asked questions).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου