Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Call for Participants - EASA Switzerland 2019

CALL FOR PARTICIPANTS 

EASA Switzerland 2019

Διαδικασία αίτησης συμμετοχής στο EASA Switzerland 2019

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 
7 Απριλίου 23:59 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο EASA που θα πραγματοποιηθεί στο Villars της Ελβετίας από τις 27 Ιουλίου εώς τις 11 Αυγούστου 2019 καλούνται να στείλουν σε ψηφιακή μορφή στο easa.gre@gmail.com εώς τις 7 Απριλίου τα εξής:

Βιογραφικό Σημείωμα (στα ελληνικά ή/και στα αγγλικά)
Σε αυτό θα πρέπει να αναγράφονται η σχολή φοίτησης, το έτος σπουδών καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email).

Letter of Motivation (στα αγγλικά)
Στο γράμμα αυτό θα πρέπει να αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους επιθυμείτε να είστε μέλος της αποστολής στο EASA Switzerland αλλά και της κοινότητας του EASA.

Project πάνω στο θέμα: Tourism (στα αγγλικά)
Σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το μέσο της επιλογής σας (έκθεση, αφίσα, μουσική, βίντεο, βιντεοσκοπημένο περφόρμανς κτλ).

Βίντεο 20 δευτερολέπτων με θεματική "speak about tourism without words" που θα χρησιμοποιηθεί από τους διοργανωτές ως μέρος ενός βίντεο κολάζ.

Μόλις αποστείλετε τη συμμετοχή σας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης. Αν αυτό δε συμβεί σε διάστημα 1 ημέρας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα προσωπικά email των National Contacts.


Όροι συμμετοχής στο EASA Switzerland 2019

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές οποιασδήποτε Σχολής Αρχιτεκτονικής της Ελλάδας. 
Αν σπουδάζετε στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους National Contacts της χώρας στην οποία βρίσκεστε.

- Η ελληνική αποστολή θα αποτελείται από 6 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των NCs.

- Το participation fee για τους Έλληνες συμμετέχοντες είναι 120 EUR (καλύπτει διαμονή και σίτιση κατά τη διάρκεια του EASA) ενώ τα αεροπορικά βαραίνουν τους ίδιους.

- Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες καθ' όλη τη διάρκεια του EASA (27 Ιουλίου εώς τις 11 Αυγούστου).

- Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν και η λίστα με τους επιτυχόντες και τους αναπληρωματικούς θα δημοσιευτεί εώς τις 14 Απριλίου. Προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η δυνατότητα επικοινωνίας με τους επιτυχόντες εώς τις 14 Απριλίου, ώστε να ενημερωθούν για το επόμενο στάδιο της συμμετοχής. Αν η επικοινωνία δεν είναι δυνατή, θα κληθούν οι αναπληρωματικοί, με ορισμένη σειρά προτεραιότητας.

- Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι διοργανωτές καταβάλλουν τα μέγιστα για την εξασφάλιση της ασφάλειας των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των workshops. Η συμμετοχή στο EASA, όμως, πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων, για αυτό και καλούνται να προμηθευτούν εγκαίρως την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή ως helper είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν 2 εβδομάδες πριν το παραπάνω deadline.



Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου