Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Call for participants - EASA Croatia 2018

CALL FOR PARTICIPANTS 

EASA Croatia 2018

Διαδικασία αίτησης συμμετοχής στο EASA Croatia 2018

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 
23 Απριλίου 23:59 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στο EASA που θα πραγματοποιηθεί στη Rijeka της Κροατίας από τις 21 Ιουλίου εώς τις 4 Αυγούστου 2018 καλούνται να στείλουν σε ψηφιακή μορφή στο easa.gre@gmail.com εώς τις 23 Απριλίου τα εξής:

Βιογραφικό Σημείωμα (στα ελληνικά ή/και στα αγγλικά)
Σε αυτό θα πρέπει να αναγράφονται η σχολή φοίτησης, το έτος σπουδών καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email).

Letter of Motivation (στα αγγλικά)
Στο γράμμα αυτό θα πρέπει να αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους επιθυμείτε να είστε μέλος της αποστολής στο EASA Croatia αλλά και της κοινότητας του EASA.

Project πάνω στο θέμα: RE:_____ (στα αγγλικά)

RE: πρόθεση, λατινικής προελεύσεως, χρησιμοποιούμενη ως ‘ξανά’, ‘επιστροφή’.
To RE: σημαίνει αναγνώριση των παρόντων και των προϋπαρχόντων και δράση επί αυτών. Το RE: αντιμετωπίζει το παρελθόν ή το παρόν προκειμένου να διευθετήσει το μέλλον. Το RE: αντιλαμβάνεται την κυκλική φύση της πραγματικότητας και την ενδοσύνδεση των πάντων. Το RE: δρα επί του παρόντος θέματος στοχέυοντας στο να φανερώσει μια διαφορετικού είδους τάξη ή αξία.

Επιλέξτε το “RE:_____” σας και εφαρμόστε το σε ένα θέμα της επιλογής σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το μέσο της επιλογής σας (έκθεση, αφίσα, μουσική, βίντεο, βιντεοσκοπημένο περφόρμανς κτλ)


Μόλις αποστείλετε τη συμμετοχή σας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης. Αν αυτό δε συμβεί σε διάστημα 1 ημέρας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα προσωπικά email των National Contacts.


Όροι συμμετοχής στο EASA Croatia 2018

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές οποιασδήποτε Σχολής Αρχιτεκτονικής της Ελλάδας. 
Αν σπουδάζετε στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους National Contacts της χώρας στην οποία βρίσκεστε.

- Η ελληνική αποστολή θα αποτελείται από 7 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των NCs.

- Το participation fee για τους Έλληνες συμμετέχοντες είναι 120 EUR (καλύπτει διαμονή και σίτιση κατά τη διάρκεια του EASA) ενώ τα αεροπορικά βαραίνουν τους ίδιους.

- Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες καθ' όλη τη διάρκεια του EASA (21 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018).

- Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν και η λίστα με τους επιτυχόντες και τους αναπληρωματικούς θα δημοσιευτεί εώς τις 25 Απριλίου. Προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η δυνατότητα επικοινωνίας με τους επιτυχόντες εώς τις 27 Απριλίου, ώστε να ενημερωθούν για το επόμενο στάδιο της συμμετοχής. Αν η επικοινωνία δεν είναι δυνατή, θα κληθούν οι αναπληρωματικοί, με ορισμένη σειρά προτεραιότητας.

- Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι διοργανωτές καταβάλλουν τα μέγιστα για την εξασφάλιση της ασφάλειας των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των workshops. Η συμμετοχή στο EASA, όμως, πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων, για αυτό και καλούνται να προμηθευτούν εγκαίρως την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου