Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Συμμετοχή στο EASA 2010


Φέτος το καλοκαίρι 400 φοιτητές αρχιτεκτονικής από 40 ευρωπαϊκές χώρες θα συγκεντρωθούν στο Μάντσεστερ για το EASA 2010. Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα 19 workshops τα οποία θα πραγματευθούν το θέμα τη φετινής διοργάνωσης: IDENTITY

Ημερομηνίες: 31.07.2010 - 15.08.2010

Κόστος συμμετοχής: 240 ευρώ [ενδεικτική τιμή, αναμένεται να αλλάξει λίγο], περιλαμβάνεται διαμονή και διατροφή

Deadline αίτησης συμμετοχής: 30 Μαρτίου 2010

Αποστολή αίτησης στο: easagre@gmail.com

download application form

Ανακοίνωση ελληνικών συμμετοχών: 7 Απριλίου 2010

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής:

1. Φοίτηση σε αρχιτεκτονική σχολή
2. Γνώση αγγλικών
3. Καταβολή του κόστους συμμετοχής και μιας έκθεσης στα αγγλικά.

Πληροφορίες για την έκθεση:

Φέτος οι διοργανωτές ζήτησαν ως απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής, κάθε participant να καταθέσει μια έκθεση [essay] βασισμένη στο θέμα IDENTITY [δηλαδή το θέμα του easa010]. Η έκθεση πρέπει να είναι γραμμένη στην αγγλική γλώσσα και να παραδοθεί σε ηλεκτρονική μορφή. Το συγκεκριμένο θέμα, το στυλ γραφής και το μέγεθος είναι ελεύθερο στην κρίση του συγγραφέα.

Όλες οι εκθέσεις των τελικών συμμετεχόντων θα δημοσιευθούν σε μια έκδοση που θα επιμεληθεί η διοργανώτρια ομάδα του easa 2010. Οι διοργανωτές θα διαβάσουν όλες τις εκθέσεις και θα διαλέξουν μερικές τις οποίες θα δώσουν σε μια επιτροπή ειδικών. Αυτοί με τη σειρά τους θα επιλέξουν τις καλύτερες. Οι νικητές του διαγωνισμού αυτού θα ενημερωθούν έγκαιρα από τους διοργανωτές για να παρουσιάσουν σε ειδική βραδιά τις εκθέσεις τους κατά τη διάρκεια του EASA 2010.

Διαδικασία επιλογής ελληνικών συμμετοχών:
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπεράσει τον αριθμό των θέσεων, η επιλογή θα γίνει μέσω των εκθέσεων που θα κατατεθούν από τους αιτούντες.

1 σχόλιο: